fbpx

Våre tanker om Oredalstunet

Det er med stolthet vi skal utvikle 7 moderne, arkitekttegnede eneboliger skreddersydd for Oredalstunet. Med gode erfaringer fra prosjektet vårt Oredalshagen som ligger rett bortenfor, er vi godt kjent i området og gleder oss til å sette i gang. 

De 7 eneboligene ligger på tomter med ulike kvaliteter og derfor ønsker vi også å spille på ulike boligløsninger. Ut i fra interessen så langt er det heller ingen tvil om at det også ønskes forskjellige løsninger avhengig av om man er i etableringsfasen med småbarn, eller skal nyte pensjonistlivet i den lille verdensbyen Fredrikstad.

Nettopp variasjonen på tomtene, samt de mange gode tilbakemeldingene vi har fått fra interessenter så langt, har gitt oss mange spennende tanker. Det er arkitekt Line Solgaard som har fått oppdraget med å utvikle prosjektet og vi gleder oss stort til å presentere boligene når de er klare. Vi har et mål om å starte salget av boligene i løpet oktober.

Prosjektutvikler med ultralokal kjennskap til området

Salgsansvarlig for prosjektet, Hans Magnus Lutnæs, er godt i gang med planleggingen av Oredalstunet. Faktisk er det slik at Hans Magnus selv bor i Oredalen – i umiddelbar nærhet til dette prosjektet, hvilket gjør at han har mange tanker og meninger om hvilke kvaliteter som spiller inn i utviklingen av boligene.

Vi ser frem mot lanseringen og vil oppdatere alle interessenter fortløpende i henhold til fremdriftsplanen. 

Boligene vil bygges på tomten der grusveien strekker seg innover mot skogholtet, en tomt som totalt utgjør 6,5 mål.
Rull til toppen